Alle former for anlægsarbejde

Mini Entreprenøren udfører alle former for anlægsarbejde og løser såvel store som små opgaver inden for områder som kloakering, etablering af grusveje, byggemodning og betonarbejde. Vi har mange års erfaring inden for anlægsarbejde og har udført en lang række store projekter. Vi er derfor garant for en professionel planlægning og styring, som danner grundlaget for et succesfuldt projekt.

Har du et projekt til os eller har spørgsmål angående anlægsarbejde eller andre af vores services er du velkommen til at give os et kald.

Anlægsarbejde i Jyderup, Kalundborg og Holbæk omegn

Vi er stationeret og arbejder i Jyderup og arbejder samtidig også i Kalundborg, Holbæk og på resten af Sjælland. Så står du og mangler dygtige arbejdere på Sjælland der kan hjælpe dig med anlægsarbejde kan du roligt overlade ansvaret til vores pålidelige medarbejdere. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med diverse anlægsopgaver og meget andet.

Professionel anlægsarbejde

Om du bestiller belægning af grus til grusveje eller andet hos os, kan du altid regne med en service der er veludført og kvalitetssikret. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og dermed, at vores entrepriser altid afleveres til rette tid, at kvalitet af vores arbejde altid er i top og en at arbejdet udføres til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel anlægsarbejde til et af dine projekter? Vi har udført denne type arbejde af den ene eller anden art i mange år og har dannet os brede erfaringer med diverse udfordringer der kan opstå fra opgave til opgave.

Har du brug for vores hjælp er du velkommen til at kontakte os på telefon 21 43 03 09 eller på vores e-mail info@bassebjerg.dk.

Du kan også gøre brug af vores kontaktformular og sende en beskrivelse af din opgave så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på anlægsarbejdet.

Kontakt os i dag og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med jeres projekt.